Skip to content

Nybygg

Trenger du ny garasje eller tilbygg? Vi tar på oss utførelsen av dette basert på dine tegninger og ønsker.

Gulvlegging

Ønsker du deg nytt gulv? Vi tilbyr det meste innen gulvlegging, fra parkett og laminat til flislagte gulv. Om underlaget er skjevt eller kaldt tilbyr vi også avretting og etterisolering, Om du ønsker varmekabler kan dette avtales med vår samarbeidspartner, mens vi tar på oss koordineringen av oppdraget.

Fliselegging

Vi har lang erfaring med flislegging av alt fra bad, ganger til  utendørs flislegging av terrasser med skiferflis.

OPPUSSING AV BAD

Hele prosessen fra riving av ditt gamle bad til overtakelse av det nye. Vi utfører storparten av arbeidene i egenregi, men benytter oss av faste og trygge samarbeidspartnere innen VVS og elektro.

Alt innen tømrerarbeid

Trenger du ny trapp? Eller hva med en ny terrasse? Vi ordner dette og det meste annet innen tømrerarbeid.

Maleoppdrag

Hva med et nytt malingsstrøk? Eller trenger du full pakke med fjerning av din gamle tapet, sparkling, pussing og maling? Vi har lang erfaring med dette og lover et godt resultat.

RIVING

Trenger du hjelp med rivingen? Vi kan være behjelpelig med riving av det meste, alt fra tung betong til lettere trekonstruksjoner. Logistikken rundt avfallshåndteringen kan vi også sørge for.

Gulvavretting

For et godt resultat av en avrettingsjobb kreves god planlegging og erfaring, samt bruk av de rette produktene. Med over 30 slike oppdrag i året garanterer vi et godt resultat.

Mur og puss

Jevnlig har vi oppdrag innen mur og puss. Her kan vi blant annet tilby muring av fine teglsteinsmurer til pussing av piper.

Search